Már egy ideje adós vagyok a verseny pályák elnevezéseivel, mert azóta mióta az utolsó verziót csináltam, mind az overpass mind a cbble átalakult.
2016.02.06
Ebben a cikkben leírok pár tippet és trükköt ami segíthet a problémák önálló megoldásában.
2015.12.30
Az Overpass az első olyan pálya amit kifejezetten CS:GO-hoz készítettek és nincs semmilyen előképe se source-ból se 1.6-ból. Nekem az egyik kedvenc pályám lett azonnal. A cikk elején pár érdekességet írok a pályáról, aztán megmutatom, hogyan alakult az évek során a kialakítása, majd végül pár videóban megnézhetitek a legfontosabb füstöket, boost spotokat és falonátlövéseket.
2015.12.04
Dust2 után talán a legnépszerűbb pálya CS:GO-ban az inferno. Nekem fájó emlékek kötődnek hozzá. Ezen a mapon kaptunk ki 12:3-as vezetés után, hosszabbításban az ECG-n. Mindemellett azért szeretem. Szó szerint ledöbbentem amikor megláttam a source-os infernot. A viszonylag egyszerű 1.6-os pályából egy hangulatos mediterrán városrészt csináltak
2015.12.03
Szinte hihetetlen, de elkezdték megjavítani a hitboxokat. Hajrá Valve!
2015.09.16
Van pár dolog amit mindenképp érdemes tudni a szögekről, pozíciókról, fedezékekről amik elsőre talán nem egyértelműek vagy nem intuitívak. Arról már írtam, hogy a hitbox és a player modell nem fedi egymást teljesen, de van akinek az is újdonság lehet, hogy a CS:GOban a karakterek a szemükkel lőnek.
2015.06.21
Az, hogy tudsz e vásárolni az adott körben egy rendes szettet az ott kezdődik, hogy tudsz e golyóálló mellényt (kevlárt) venni. Nem elsősorban azért, mert a kevlár felfogja a sebzés egy részét hanem ami még fontosabb, a kevlár megakadályozza az aimpunch-ot.
2015.06.06
Nagyon szerencsés a CS:GO közösség, hogy rengetegféle lehetősége van a játékosoknak a fejlődésre. Régen BOTozhattál, DMezhettél és Publicolhattál vagy gyakorló meccseket játszhattál és ebben merült ki a felkészülés a LAN-okra, versenyekre. Ma már rengeteg más alternatívád is van.
2015.05.29
Most, hogy tisztáztuk a hitbox fogalmát, térjünk rá a CS:GO lövéstechnikájára. Első és legfontosabb dolog amit tudni kell: pontos lövéshez egy helyben kell állnunk. Mozgás közben a fegyverek nagy része pontatlanabb mint álló helyzetből. Ráadásul visszarúgásuk is van.
2015.05.23
Talán a legfontosabb periféria amit használsz az az egered. Fontos, hogy ez egy megbízható, pontos eszköz legyen. Érdemes időt energiát szánni a megfelelő egér megtalálására. Szerencsére óriási választék van gamer egerekből. Kis keresgélés után mindenki talál majd magának megfelelőt.
2015.05.10
A jelenséget, amikor a töltény áthalad valamilyen felületen CS:GO-ban bullet penetrationnak, vagy wallbangnek hívjuk.
2015.05.06
Jobb kezes vagyok, akkor cl_righthand 1, ugye? Nem kötelezően. Sokan kérdezitek, hogy milyen viewmodel beállításokkal érdemes játszani, illetve miért van, hogy van aki balkezes modellel játszik. Alapvetően ez is, mint olyan sok minden, preferencia kérdése, azt a belállítást használd amivel a legkényelmesebb neked a játék. Ha nem tudsz dönteni, akkor van itt egy kis érdekesség amit talán érdemes megfogadnod.
2015.04.14
«  1 2 3 4  »