images/news-pics/600_nagykep.jpg
Stratégia tervezés felsőfokon
2016.03.11 - 00:52KODIAK

Az a megtiszteltetés ért, hogy szinte a kezdetektől részt vehettem a Katana fejlesztésében mint szakértő. A magyar fejlesztésű applikáció szerintem egy olyan űrt tölt be amit már rég be kellett volna foltozni.Furcsa módon nem igazán volt eddig olyan eszköz amivel hatékonyan lehetett volna stratégiákat tervezni, bemutatni és megbeszélni. Nekünk az ancientsel mindig rengeteg időnk elment azzal, hogy a taktikákat úgy tudtuk csak megbeszélni, hogy mindenki bejött egy üres szerverre és végig rágtuk magunkat a fontosabb flasheken, füstökön és időzítéseken. A Katana rengeteg időt spórolhat meg, hiszen előre el lehet készíteni a stratégiákat amiket aztán könnyen fogyasztható formában lehet a csapat elé tárni. Bármikor vissza lehet nézni, nem a jegyzetekben kell kutakodni, hogy hogy mi is volt a feladatom a 3-2 B támadásnál.
Jelenleg a Katana szoftver ingyenes, de csak nézni lehet vele a taktikákat. Ahhoz, hogy saját taktikát csinálj meg kell venni a "builder" verziót. Ez $18 alapból, de mivel én a partnerük vagyok az én ref linkemen regisztrálva a buildert 20%-al olcsóbban, $14,7-ért tudjátok megvenni. Persze nincs szüksége az egész csapatnak a programra, hiszen főleg a csapatkapitány fog stratégiákat gyártani, megnézni meg ingyen is lehet.

Nem csak saját stratégiákat tudsz csinálni hanem a piacon is keresgélhetsz a feltöltött stratégiák között és ezekre előfizetve előre kidolgozott taktikákat is kaphatsz. Így hozzájuthatsz a  legjobb csapatok taktikáihoz, mint a Na'Vi, fnatic és a Virtus.pro. Mindemellett az én stratégiáim is megtalálhatóak a piacon.

Kattints ide a kedvezményhez: http://katanaapp.com/en/signup/4bcac4bce614cf8a