images/news-pics/580_nagykep.jpg
Megvan a "Medvekarom" utódja
2016.02.29 - 13:29KODIAK

Rég óta nincs olyan kés a piacon ami felkeltette volna az érdeklődésemet, de a Wildfire operation-nel megjött a Bowie kés. Ez végre méltó arra, hogy kicsit ütött kopott Medvekarmot lecseréljem rá.

Összeszedtem, hogy milyen késeim voltak eddig és mi lett a sorsuk. Igaz én messze nem nyitottam annyit mint kuLi mester, de azért megfordult nálam pár.

M9 Bayonet | Urban MaskedAz első késem egy Well Worn Urban Masked M9 Bayonett volt. Rögtön az első videóra vett ládanyitásnál ezt nyitottam.

Karambit | Crimson WebA második késem nyitásáról nincs sajnos videó, mert épp mielőtt hajnalban elindultunk volna a feleségemmel nászutunkra akkor nyitottam pár ládát és elfelejtettem felvenni. De ez a szépség akadt horogra. Igazából annyira nem tetszett meg ez a kés így végül mikor hazajöttem elcseréltem egy Minimal Wear Dragon Lore AWP-re. A Dragon Loret meg eladtam egy évre rá.

Gut Knife | VanillaA harmadik késemet vettem és végül kisorsoltam az kodiakcsgo.com indulásakor az oldalon regisztráltak között. A kés különben többször feltűnt a füstös videóimban is.

Falchion Knife | VanillaEz is egy vásárolt kés volt, mert mostanra leszoktam a ládanyitogatásról (nem) mert sajnos nagyon sok pénzt felemészt és egyáltalán nem érni meg. Erről beszélgettünk is ebben a videóban. Egy ideig használtam a kést különben, míg végül ki nem sorsoltam egy késpárbaj alkalmával amit itt nézhettek meg.

Huntsman Knife | SlaughterNem rég óta van nálam ez a jó kis kés amit szintén vettem, de most már nem steamen, hanem jóval áron alul a Bitskinsen. Talán ez a legtakarékosabb módja a vásárlásnak, ha már mindenképp sok pénzt ki akarsz adni valami virtuális dologra. Szóval a kést 97 euróért vettem míg a piacon140 euró volt az aktuális ára. Jó eséllyel ez is ki lesz sorsolva, főleg most hogy egyszerre 3 kés is van nálam, ennyit úgyse tudok használni. Csak még ki kell hozzá találni valami jó körítést. ;) *** végül csak ki lett sorsolva ***

Bowie Knife | VanillaAz Operation Wildfire végre egy olyan kést hozott a játékba ami végre mindegyik késnél jobban tetszik, így be is szereztem egyet. Valószínűleg butaság volt most megvenni 150 euróért, mert le fog menni az ára, de mindegy :P
Sajnos a Bitskinsen még nincsenek fenn ezek a kések annyira újak és várni már nem akartam tovább.
Eladtam ezt a kést végül a marketen, 104 eurót kaptam érte... (2016 május közepén)

*** UPDATE (2016 apr.19.) ***

Nyitottam egy Bowie kést ma hajnalban :)
Igaz kicsit csúnya, de lehet megtartom azért.
A kés végül a "1337" nevet kapta. Elsősorban azért mert 1337 napos volt a csgo amikor nyitottam. Másodsorban mert 1337.*** UPDATE (2017 március 18.) ***

Vettem két új kést, az egyik a PvPro jóvoltából összegyűlt coin-oból egy Bowie Vanilla, a másik egy Falchion vanilla, ez pedig a Bitskinsről van, ott vettem. Egyelőre nem tudom, mi lesz a sorsuk, még az is lehet, hogy be lesznek  "olvasztva" és egy kesztyűt veszek majd az árukból. Vagy az összes kést összegyúrom egy jó kis Bowie Doppler-be. 

*** UPDATE (2021.02.07) ***

Sok dolog történt amit nem tartottam annyira fontosnak hogy ide irogassak, de sok kés megfordult nálam azóta, hogy ez a cikk elkészült, és frissült.
Megfordult nálam egy Case hardened Talon Knife meg egy Lore Gut Knife is, de végül ezeket eladtam.

Majd nyitottam egy Skeleton Knife-ot.Annyira nem jött be, hogy megtartsam így eladtam ezt is. 
Vettem egy Classic Knife-ot mert kíváncsi voltam milyen vele a játék, de az se győzött meg így kisorsoltam.Végül megtettem amit terveztem egy jó ideje, és vettem egy Doppler Bowiet amihez leadtam pár skint meg a régi Case hardened Bowiet aminek 1337 volt a neve.