images/news-pics/562_nagykep.jpg
Végre itt az új Operation!
2016.02.18 - 15:25KODIAK

Első ránézésre megérte a várakozást az Operation Wildfire. Főleg az új kés miatt vagyok elfogult, mert az kifejezetten tetszik, de nagyon örülök, hogy újra itt a nuke, és vannak más új mapok is. Nézzük sorba mint kapunk 6 euróért.

Új láda, és új kés valamint 16 új skin érkezett, ezeket itt nézhetitek meg:



Megjött a várva várt nuke update. Érdekes részletekkel mint például ez. (Jess Cliffe az egyik fejlesztő aki 1999-ben a counter-strike mod-ot kitalálta a Half-Life-hoz. És most megint a Valve-nak dolgozik.) Aki szeretne még nyúkos háttérképet is letölthet innen. Illetve még több érdekesség itt.
Itt vannak az én észrevételeim a pályával kapcsolatban:



A nuke-on kívül még 7 új pályán játszhatunk majd. Santorini nem meglepetés (FMPONE aki a cache-t is jegyzi sokat dolgozott vele) talán a Coast és a Royal is felmerült már, hogy lassan bekerülhetnek, hiszen rengeteg tesztelésen estek át és több oldalon is díjakat kaptak már. Nekem a Tulip egy érdekes választás, mert míg egy hangulatos pályáról van szó, ránézésre kicsit szűkösek a terek és zavaros lehet a játékmenet, de ez persze csak találgatás.



A Cruise egy Workouthoz hasonló (ugyanaz a tervezője is) pálya lesz, bár amikor utoljára néztem a kidolgozottsága még nem volt az igazi és a méretei illetve arányai is furcsák. A Mikla is meglepetés nekem, szintén kicsit úgy érzem hogy sok benne a folyosó, kevés a nagyobb tér. Végül pedig ott van az empire, aminél szintén láttam már jobb pályákat a workshopon. Mindene esetre mindegyikre nagyon kiváncsi vagyok, arra is hogy a közönségnek hogy fognak tetszeni.

Mindehhez kétféle küldetéscsomagot és úgynevezett Blitz Missionöket kapunk. A Gemini küldetéseket párban kell teljesíteni, a Wildfire pedig solo-ban. A Blitz mission olyasmi lehet mint amit az előző operationökben láttunk, hogy egy adott pályán kel valami küldetést végrehajtani. Tehát a régi és az új operationökből is merítettek ötleteket a Wildfire-höz.

Persze a bugok se maradhatnak el, egyelőre a füst nem látszik néha a pályákon:



Illetve a flashek se mindig vakítanak:



Kisebb javítások is jöttek. A radar például, most annak függvényében változik, hogy milyen magasan vagy és mi van veled egy szinten. Minden egyben itt olvasható.

Nem mellesleg este 6-tól stream és mindenféle pálya tesztelés lesz, többek között a nuke-ra is ránézek akció közben.