images/news-pics/546_nagykep.jpg
Pálya elnevezések magyarul + RADAR HACK!
2016.02.06 - 10:29KODIAK

Már egy ideje adós vagyok a verseny pályák elnevezéseivel, mert azóta mióta az utolsó verziót csináltam, mind az overpass mind a cbble átalakult. Szóval itt vannak a képek a poszt alján.

Mindemellett egy kis extrával is készültem nektek: most berakhatjátok ezeket a képeket a radar helyére, hogy mindig pontosan tudjátok, hogy hol van az ellenfél vagy a csapattárs. (Külön köszönet az VOLGARE, az anceints és az ALTERnation csapatoknak a segítségért.)

FONTOS: Rengetegen használnak saját radart, többek között a Banana Gaming, Sparkles, JamieW. Mindezek mellett nem tudom garantálni, hogy nem kaptok/unk ezért VAC bant. Igaz ez nem csalás, de végül is a játék fájljait írjátok át, ami alapvetően nem szabályos, ráadásul nem sokban különbözik ez a custom bombanév beállítástól ami már évek óta megy. De én a saját accomon használom ezt és nem lett semmi bajom, van aki pedig már egy éve folyamatosan használja és a Valve nem bannolta. Tehát rá lehet mondani, hogy biztonságos. (az ESEA kliense annyira nem szereti állítólag)

Az eredmény ilyen lesz:Csak az rakja be ezeket a fájlokat a következő útmutató alapján aki megértette a kockázatokat.


Mit kell tenned?


Töltsd le a radar packot innen: LETÖLTÉS
Tömörítsd ki a tartalmát és írd felül a fájlokat a megadott könyvtárban attól függően, hogy hány bites a Windowsod:


C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\resource\overviews
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\resource\overviews (32-bit)

Ha netán az angol verzióra fáj a fogad azt itt találod.


Ha pedig nem kell ilyen okosság akkor itt vannak a pályák képekben. Ismét hangsúlyoznám, hogy nem kell ezeket az elnevezéseket használni, ezek csak irányadó nevek, simán lehet hogy a te csapatod a rövidet kis középnek hívja és nincs ezzel semmi baj. Az új játékosoknak azt hiszem ez sokat segíthet megtanulni, hogy milyen helyek vannak egyáltalán a pályákon.


de_dust2de_infernode_miragede_overpassde_cbblede_trainde_nuke

de_cacheMegjyegyzés: a képekre kattintva a jobb minöségű változat is előjön.