images/news-pics/405_nagykep.jpg
A legfontosabb CS:GO update
2015.09.16 - 10:32KODIAK
Aki azt gondolta, hogy a hét legnagyobb híre az, hogy a k1ck-esek átmentek a Team Orbitba, annak azt hiszem csalódnia kell, mert itt az új update CS:GO-hoz. Nem is akármilyen változásokat hoz a mostani ráncfelvarrás. Nem kisebb dologra vállalkozott a Valve, minthogy megjavítsa a hitboxokat.

Nézzük mit is jelent ez pontosan.

A kis dobozkákat kapszulák váltják fel ami jobban fedi majd a játékos modellt. Ehhez az új hitboxhoz teljesen új animációkat gyártottak, mind mozgás, mind fegyverváltás terén. Elméletileg mostantól nincs se bomba rakás közbeni hitbox bug, se létrán elcsúszó hitbox bug, se ugrásnál eltolódó hitbox bug. Mindehhez hozzájön, hogy szerver oldalon történik a modell  animációk inicializálása ami szintén segít a szerver és  kliens  oldali eltérések redukálásában. Maga a defuse-olás is új animációt kapott, ráadásul nehezebb lesz fedezékből szedni a bombát, mert a két kis zsinór mindig elárulja, hogy szeded e a bombát vagy sem.


Fontos változtatás, hogy mostantól nem lógnak át a fegyverek a vékony falakon. Ez is sokban könnyíti a játékot.


Az új animációknak köszönhetően, mostantól pontosan lehet látni, hogy az ellenfeled merre néz. Eddig ha felfele nézett valaki akkor nem lehetett pontosan látni, hogy csak kicsit felfele néz, vagy teljesen felfele. Természetesen ennek csak egy haszna van, a pause alatti headbangelés sokkal látványosabb lesz.

Fegyverek

Pár fegyvert is megbütyköltek. Az M4A1-S újra 3100 dollárba kerül és csökkent a lövés gyorsasága, valamint a páncél átütő képessége, cserébe jobban szór. A Zeus x27 mostantól száz dolcsiba kerül. A dual berettákat pedig kicsit felturbózták,  és megnőtt a páncél  átütő  képességük valamint a sebzésük se csökken távolra annyira.

Egy kellemetlen hitbox még a játékban maradt ez pedig a földet érés bug. Bővebben itt: http://kodiakcsgo.com/news_comments/newsID-824/a_foldet_eres_bug/