images/news-pics/241_1432421892.jpg
12+1 menő skin a műhelyből #1
2015.05.24 - 23:07KODIAK

A play.blog.hu mintájára felbuzdultam, hogy én is átnézem a műhelyt jó kis skinek után kutatva. Hátha találok olyan jó kis skineket, mint a Galil-AR Chatterbox, vagy az P250 eco. Itt van tehát 12+1 skin ami nekem tetszett és még nem kerültek be a játékba.


FIVESEVEN - RETROBUTION


Abszolút kedvenc ez a Fiveseven skin nálam. Igényes kivitelezés, stílusos szín választás, amin meg se lepődik az ember amikor kiderül, hogy a skint az a Corodium készítette, aki az Asiimov kollekciót is jegyzi.


AK47 - Gorilla


Igaz, hogy az AK skinek piaca igen csak telített. De azt azért nem értem, hogy miért nincs még a kedvenc AK-47 skinem a játékban. Ennél még a most épp tömegével megjelenő Elite Build sem jobb, pedig az egy nagyon szépen megcsinált skin. INSTANT GET!


P90 - STALKERNincs szerintem igazán jó P90 skin a játékban jelen pillanatban. Talán az Emerald Dragon az egyetlen ami nekem tetszik, de ezzel ki is fújt. Ezt az űrt tölthetné be a Stalker ihlette skin. Igaz van még olyan P90  skin a műhelyben amit érdemes megnézni ezen kívül is. Ilyen például a 893 Collection vagy az Oni, de a Spray Down is érdekes elgondolás.


Desert Eagle - Gunana


R.man-nek igazából egy egész kollekcióra való ötlete van ezekből a banános skinekből. Szerintem ez is sokkal jobb mint a jelenleg a játékban lévő Monkey Business. Arról nem is beszélve hogy r.man skinjeinek, ahogy romlik az állapotuk, úgy lesznek egyre érettebb banánok.


MP7 - Danger


Ti tudtok mondani egy normális MP7 skint? Én nem nagyon, és főleg most, hogy az egyik leghatékonyabb SMG lett, igen csak szükség lenne jó skinekre belőle. Ez a kékes sárgás Danger talán a legjobb amit találtam a műhelyben, de itt van még pár ami szintén jól néz ki: Nemesis, Barren, Hex.


P250 - SOLARFLARE


Ritkák mostanában azok a skinek amik olyan mintákat használnak amik eltolva vannak minden egyes fegyveren ezzel még egyedibbé téve azt a darabot. A P250 Solarflare körei minden pisztolynak más megjelenést biztosítanak. Azt hiszem ha ez egy ritkább skinként kerülne a játékba, legalább annyira rákattanna mindenki mint a Fade Bayonettekre.


Nova - Silver Vintage


Nagy fanja avagyok az AK-47 Cartellnek, és a gravírozott skineknek. Ez a shoti szerintem nagyon jól sikerült, szívesen látnám a játékban is.


Five SeveN - C-TOOLS


A már említett P25 Eco óta ez a legviccesebb skin. De mind amellett, hogy vicces, nagyon szépen kivitelezett és igényes is. Úgy néz ki mint egy kézi fúró amibe töltények helyett kis aksit kell rakni.


TEC-9 | AUGMENTED


Egy jó kis TEC-9 skin nagyon hiányzik a játékból. A mostaniak közül egyik sem az igazi szerintem. Az Augmented kicsit talán túl részletes, de nekem bejön. A készítő többi munkája is igen maggyőző.


P250 - Boom!


Vicces skinekre mindig lesz kereslet, nem egy került már a játékba ami nem akarja magát túl komolyan venni. A P250 Boom!-ot én szívesen látnám a játékban.


M4A1-S - Deadline


Ez a skin lehet a Cyrex trónörököse? Nekem bejön, talán még jobban is mint a Cyrex.


Desert Eagle -Armor Core


A Desert Eagle egy igazi kézi ágyú. Ez a skin ténleg azt a hatást kelti, mintha egy páncéltörővel a kezedben rohangásznál.


AWP - WOOD


Kicsit kakuktojás a +1 skin amit választottam, mert nem a legfeltűnőbb, vagy legkülönlegesebb. Rengetegen gondolták úgy rajtam kívül is, hogy egy sima famarkolatú, régimódi vadászpuska kinézet jól állna az AWP-nek. Pont emiatt rengeteg AWP van a műhelyben ami hasonló témára készült, de egyik se sikerült tökéletesre, talán ez az AWP WOOD áll a legközelebb ahhoz, ami nekem tetszik.

Nektek melyik a kedvenc skinetek? Mi az amit szívesen látnátok a játékban? Kommentekbe írjátok le.