images/news-pics/198_1430409633.jpg
Megéri-e SMG-t venni?
2015.04.30 - 15:47KODIAK

A március 30.-i update legfontosabb hozománya a géppisztolyok (SMG-k) megerősítése volt. 3kliksphilip összefoglalta egy videóban, hogy mit is jelent ez pontosan.  Aki nem tud angolul annak a videó alatt összegzem a fontosabb tényeket.


Röviden arról van szó, hogy az SMG-k mostantól kifejezetten használható fegyverek lettek. Alapjaiban változtatta meg ez a javítás a vásárlási stratégiékat a játékban (a vásárlási stratégiákról hamarosan írok majd egy hosszabb cikket is). Nyert első kör után eddig leginkább Famast vagy Galilt volt érdemes venni, de az update óta már az SMG-k is szóba jöhetnek, ha pisztolyok ellen kell védekeznünk vagy támadnunk.


  • Leginkább az MP7 illetve az MP9 lett erősítve
  • Mindegyik fegyver szórás mintája ugyanaz maradt, csak a szórástól való eltérés lett kisebb
  • Alapvetően könnyebb így kontrollálni a lövéseket

Érdekesség, hogy a Mac-10 pontosabb futásból, mint állásból, és az MP7 nem lesz pontosabb, ha futás helyett guggolva mászva lövünk vele.

Április eleje óta még két update látott napvilágot, de egyik sem vol ilyen horderejű. Az egyikben javították a bugot amivel guggolva lehetett futni. A másikban pedig pár apróság mellett két adag új matricát tettek a játékba, de a KODIAK matrica még mindig nincs köztük. :(