images/news-pics/1327_nagykep.jpg
Egérteszt: LAMZU ATLANTIS
2023.01.24 - 14:53KODIAK

Ha szereted a pehelykönnyű egereket és nem akarod, hogy a kábel az utadban legyen akkor a LAMZU Atlantis tökéletes választás. Most a KODI_LAMZU kóddal az alábbi linken kedvezményesen tudod megrendelni az egyik legkönnyebb egeret a piacon: afterhours.hu


Ergonómikus forma: Egy viszonylag kicsi, szimmetrikus egér az Atlantis. Kényelmesen illeszkedik a kézbe, és a formája nagyon hasonlít az általam kedvelt ZA13 formájához. Kicsit máshol vannak rajta az ívek de alapvetően nagyon kellemes fogást biztosít akár tenyérrel akár ujjheggyel fogod az egeret. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a hátsó fele az egérnek kiszélesedik kicsit és ad helyet a tenyérnek, hogy kényelmesen ráfeküdjön. Én a kettő között tartom valahogy, félig a tenyeremmel támasztva, de hagyva helyet, hogy az ujjaimmal korrigálhassam a finom mozdulatokat. 6 gomb van az egéren, és mindegyik kellőképp érzékeny és strapabíró. Ezek a Huano Blue kapcsolók szintén a legjobbak közt vannak a piacon.

Nem beszélhetünk igazi kétkezes egérről hiszen a mouse3 és mouse 4 gombok csak bal oldalt helyezkednek el, szóval balkezeseknek nem tudom ajánlani.

 
Precíz vezérlés: A LAMZU Atlantis szeme a PixArt PAW 3395-ös szenzor, ami nagyon precíz vezérlést biztosít. Ez az egyik legjobb szenzor jelenleg a piacon, a legújabb Logitech és Razer egerekbe is ez kerül. Nem véletlen, hogy ez a pehelykönnyű egér nagyon pontos is. 


Különleges kialakítás: Az Atlantis attól lett ilyen könnyű és mellette kényelmes, hogy nem a hátát lyuggatták át, hanem a talpát könnyítették ki. Így megmaradt a kényelmes fogás és csak 55 grammot nyom az egész egér. A részben áttört talpon található különben a DPI állító gomb is ami a szokásos értékeket tudja. (400, 800, 1600,...) Többféle színben is elérhető, itt láthatjátok a variációkat.


Csomagolás: A LAMZU egy rakás kiegészítőt is csomagol az egér mellé. Van hozzá plusz teflontalp, ha elhasználódna a mostani. Természetesen van hozzá, kábel hogy lehessen tölteni az egeret ha lemerül. Még külön felragasztható gumi fedést is csomagolnak az Atlantishoz, hogyha valaki tényleg azt szeretné, hogy tapadjon a kezéhez az egér. Még egy kis szütyőt is kapunk hozzá amiben tárolni lehet a cuccait vagy magát az egeret.Összességében: A LAMZU Atlantis egy nagyszerű egér, tökéletes szenzorral, kényelmes fogással és ravasz kialakítással ami miatt az egyik legkönnyebb most a piacon. Javasolni tudom mindenkinek aki szeretne megszabadulni a kábel nyújtotta kötöttségektől illetve szeretne egy olyan könnyű egeret ami szinte nem is érződik a kezében. Én természetesen nagyon háklis vagyok, hogy milyen egeret használok, de mind ergonómiában mind precizításban tökéletesnek találtam az Atlantist az alatt a két hét alatt amíg tesztelgettem. 

Kedvezménnyel rendelhető itt: https://afterhours.hu/discount/KODI_LAMZU?redirect=%2Fproducts%2Flamzu-atlantis-m305-gaming-eger