images/news-pics/1266_nagykep.jpg
Egy mérkőzés a múltból: HU vs GER 2003
2019.03.16 - 16:03KODIAK

2003 tavaszán volt először vehetett részt magyar válogatott a Clanbase nations cupjánMár nem emlékszem pontosan, hogy miért maradtunk ki az első pár megmérettetésből, de még az is lehet hogy selejtezők voltak a bejutásért, és most először sikerült  kvalifikálni magunkat. Annyi mindenképp bizonyos, hogy a csapatot Satyr rakta össze, ő intézte a meccseinket is. A válogatott gyakorolt is egy ideig a DoZeR, ziTi, Cobain, unstar, KODIAK ötössel. Ennek a gyakorlásnak a végén készült ez a filmecske...Nem a legszebb, inkább a legrosszabb formánkat örökítettük meg a fenti videóban amint láthattátok. Próbáltuk talán ezzel is elvenni az élét a katasztrofális készülésnek.
A versenyen ami egy online verseny volt, ennek minden sajátosságával, több nemzeti válogatottal is megmérkőztünk. A németek elleni meccsünket Alex M volt olyan kedves, hogy felrakta a youtubera. Mint kiderült a saját demói között megvolt neki.


Amint láttátok nem szerepeltünk fényesen, de sajnos ez nem csak erre az egy meccsre volt igaz, a szezont 3 vereséggel és nulla győzelemmel zártuk a csoport legalján. A németek elleni meccsen Cobain volt az egyetlen aki valami maradandót alkotott ezt bele is raktuk a Nationscup movieba amit ziTivel közösen csináltunk a verseny legjobb jeleneteiből. Íme:Jó volt visszanézni ezeket a videókat még akkor is ha az eredmények nem voltak kielégítőek. Sok régi emlék előjött és egy streamen nosztalgiáztam is ezekről. Itt nézhetitek meg:
https://www.twitch.tv/videos/408159271