images/news-pics/1228_nagykep.jpg
Mi is az a PUBG CUSTOM SERVER?
2017.11.15 - 18:42KODIAK

Pár információt összeszedtem ami segíthet eligazodni PUBG custom szerver ügyben.

Mi az a Custom szerver?

A custom szerver egy olyan opció a játékon belül amivel kreálhatsz egy szervert aminek a beállításait te adod meg és bárki aki tudja a jelszót becsatlakozhat rá. Sok mindent lehet konfigurálni, például, hogy mennyi fegyver legyen a pályán, milyen fegyverek, vagy hogy milyen idő legyen. De be lehet állítani zombie módot is.

Ki kaphat Custom szervert?*

Időről időre a PUBG fejlesztői meghirdetik, hogy lehet jelentkezni custom szerverre. Általában a twitter accountjukon. Mindig valami kritériumokhoz kötik, hogy ki kaphat szervert. Utoljára vagy 50 ezer youtube követővel vagy átlagosan 150 nézővel rendelkező tartalomgyártóknak ajánlották fel a lehetőséget.
Itt bővebben: https://gamer.hu/2017/10/09/ismet-jelentkezhetnek-pubg-partnernek-tartalomgyartok/
*most már bárki indíthat custom szervert de kell 10 ember becsatlakozása hogy elinduljon

El is vehetik a szervert?

Igen ha nincs meg a havi 2 stream és 2 youtube videó ami PUBG tartalommal fogalalkozik akkor el is vehetik. De különben más indokkal is bármikor visszavehetik.

Csak tartalomgyártók kaphatnak szervert?*

Nem, esport szervezetek és versenyszervező gárdák is kaphatnak szervert, hogy tudjanak versenyeket szervezni. Erre is külön lehet jelentkezni.
*most már bárki indíthat custom szervert de kell 10 ember becsatlakozása hogy elinduljon

Bárki jöhet és játszhat KODIAK szerverén?

Igen erről itt írtam: http://kodiakcsgo.com/news_comments/newsID-1227/
Annyit érdemes tudni, hogy ez a szerver mindig csak akkor megy ha én elindítom, tehát nem lehet mindig megtalálni a szerverek között.