images/news-pics/1181_nagykep.png
Tovább gyűrűzik a ládanyitó oldalak ügye
2017.06.28 - 11:59KODIAK

Richard Lewis nemrég kitálalt a ládanyitós oldalak piszkos ügyleteiről. Röviden, hogy csak úgy mint az egyéb skin gamblig oldalak mint pl a csgoshuffle, vagy a csgodiamons, ezek az oldalak is átverik és megrövidítik a felhasználóikat és erre bizonyítékokkal is tud szolgálni. Ennek folyományaként a Valve hirtelen akcióba lendült és lebannolta a Lootcase botjait, mivel ezek használata nem engedélyezett a Valve felhasználási feltételei szerint. Nem a Loot Market az egyetlen oldal akire kihatással volt ez.

Az OPskins is üzemeltetett egy hasonló szolgáltatást amit nemrég gyorsan beszüntettek, valószínűleg a retorzióktól tartva. Mindemellett egyéb ládanyitó oldalak is könnyen "áldozatul eshetnek" a Valve akciójának. Ennek előjele, hogy a Valve ugyanígy a felhasználói feltételeinek megsértésére hivatkozva több steam groupot is lebannolt amik nagyobb ládanyitós oldalakhoz köthetőek. Többek között a

- skinhub
- Hellcase
- Drakemoon

Igen a Hellcase akik DeadFoxot is szponzorálják. Ráadásul, vannak infók arról is hogy a Hellcase botjai is hasonló sorsra jutottak mint a fent említett Lootcase botjai. Igaz erről bővebb infó még nincs.

Lent megnézhetitek RL videóját erről, de egy dolgot még mindig javaslok:

NE NYISSATOK LÁDÁKAT AZ INTERNETEN. (Max a csében, de leginkább ott se)