images/news-pics/1091_nagykep.jpg
Ismét harcba szállnak az öregek
2017.02.22 - 12:11KODIAK

A legutóbbi öregfiúk meccs sikerét látva, újra megrendezzük az öregek viadalát.

Régi motorosok, igazi veteránok szállnak ringbe most vasárnap (feb. 26-án). A négy csapatkapitány nem más lesz mint ziTi, a fop egykori játékosa, DoZeR, az xDk legendás irányítója, Deep, Európa egykor legjobb AWP-se, és jómagam. Ez a négy csapatkapitány ősi módszerrel válogatott a játékosok közül, hogy kialakítsa a saját csapatát:A jól megfontolt válogató után az alábbi csapatok csapnak össze vasárnap a svájci rendszerű tornán aminek csak egy szabálya van, aki kétszer kikap az kiesik. A mérközések menetét a TeamziTi vs TeamDoZeR és a TeamKODIAK vs TeamDeep kezdi. 3 map van a mappoolban: mirage, cache és inferno. Ezekből fog minden csapat egyet bannolni és BO1-et játszani a maradékon.
A lebonyolítást itt éritek el.Megint lesznek interjúk, igaz most nem mindenkivel, de igyekszek minél több játékost bemutatni:


A közvetítés itt lesz 18:00-tól, majd a 21:00-ás döntőt Hemi és Gabesson közvetíti a Warroom twich csatornáján amit én is hostolni fogok:Természetesen ismét nyeremények várják a nézőket. KODIAK medium egérpadok lesznek kisorsolva a döntő alatti streamen azok között akik szavaznak, hogy melyik csapatnak szurkolnak itt a poszt alján.
.