Telepített bombák
Telepített bombák
1775
Mentett túszok
Mentett túszok
25
Megölt ellenfelek
Megölt ellenfelek
64321
Győzelmi arány
Győzelmi arány
51.5 %
K/D arány
K/D arány
1.2
MVP
MVP
7097
Játszott órák
Játszott órák
897
Pontosság
Pontosság
17.5 %
Fejlövések
Fejlövések
47.9 %
Banana Joerank
Utolsó frissítés: 2018.03.19 - 05:40

Profil információ:
Név:
Kocsis Levente
Pozíció:
Támogató
Lakhely:
Hungary Gödöll?
Előző játékok:
minecraft?xdd
Kor:
1998.04.15 (19 éves)
Nem:
férfi

Róla:
Sziasztok ! Olvasd végig kérlek ! Egy olyan csapatot készülök összeállítani ami lehet lassabban fog beindulni viszont lehet, hogy sokkal jobbak is leszünk ! Mivel én most érettségi évében vagyok így hát én csak hétvégente érek rá Praccolni stb :). A tervem az, hogy csapattal faceit, pracc hétvégente (hétköznap kb 2 nap érek rá) de jobban szeretem a 124 ticket. Hétvégi Night Cupok is mehetnek :). Egyenlőre ennyi lenne, nem szeretek előre tervezni, hogy mi lesz majd érettségi év után de a lényeg az, hogy akkor már a LAN-ok is szóba jöhetnek ( nem csak magyar). Magamról egy kicsi beszámoló : 19 éves vagyok jelenleg (1998.04.15) Egyenlőre én a csapat kapitány szerepet vállalom be játékon belül pedig Support/Rifler/secondary awper És most pedig tisztázzuk az elvárásokat. (1500 óra alatt ne keress) Legyél 18-19++ (Ez egy nagyon fontos kikötés ! ) Embert keresek a következő Role-kra : -Awper -IGL ( IGL-re csak olyan jelöljön be akinek van IGL múltja.. Mert ha most akarod elkezdeni akkor az nem megfelelő, szükséges tapasztalat kell IGL-hez mivel ez egy nagyon fontos Role ! ) -Rifler/Lurker -Support/Lurker/Rilfer Könnyen Ragelő emberek ne jelöljenek.. Nem szeretném elrontani a csapat kémiáját azzal, hogy valaki a többieket is lehúzza az életről. Azt gondolom nem kell, hogy leírjam tudj lőni ,Famas,AK,M4,Desert,stb.. mindennel tudj játszani ! csak azt várom el mástól amit magamtól is ! Nagyjából leírom milyen pályákat játszanánk : Mirage,Cbblestone,Cache,Inferno,Overpass,Train TS használata szinte kötelező szóval mondani se kell, hogy legyen mikrofonod, rendes setupod. Ha érdekelne a csapat jelölj be bátran :) Köszönöm, hogy végig olvastad ! ( ha nem hát tedd meg ! mert ha nem olvasod el úgy is kiderül mikor vmi olyat kérdezel meg amit leírtam ! :D )

Csapattárs kereső:
Játék idő hetente:
21-25 óra/hét
Komolyság:
Online kupák, Magyar LAN, Külföldi LAN
Megjegyzés:
Sziasztok ! Olvasd végig kérlek !
Egy olyan csapatot készülök összeállítani ami lehet lassabban fog beindulni viszont lehet, hogy sokkal jobbak is leszünk !
Mivel én most érettségi évében vagyok így hát én csak hétvégente érek rá Praccolni stb :).
A tervem az, hogy csapattal faceit, pracc hétvégente (akár mm, talán még Szerdán is ráérek ) de jobban szeretem a 124 ticket. Hétvégi Night Cupok is mehetnek :). Egyenlőre ennyi lenne, nem szeretek előre tervezni, hogy mi lesz majd érettségi év után de a lényeg az, hogy akkor már a LAN-ok is szóba jöhetnek ( nem csak magyar).
Magamról egy kicsi beszámoló :
19 éves vagyok jelenleg (1998.04.15)
Leventének hívnak :) de jobban szeretem csak a Levit
Egyenlőre én a csapat kapitány szerepet vállalom be
játékon belül pedig Support/Rifler/secondary awper

És most pedig tisztázzuk az elvárásokat.
(1500 óra alatt ne keress)
Legyél 18-19++ (Ez egy nagyon fontos kikötés ! )
Embert keresek a következő Role-kra :
-Awper
-IGL ( IGL-re csak olyan jelöljön be akinek van IGL múltja.. Mert ha most akarod elkezdeni akkor az nem megfelelő, szükséges tapasztalat kell IGL-hez mivel ez egy nagyon fontos Role ! )
-Rifler/Lurker
-Support/Lurker/Rilfer
Könnyen Ragelő emberek ne jelöljenek.. Nem szeretném elrontani a csapat kémiáját azzal, hogy valaki a többieket is lehúzza az életről.
Azt gondolom nem kell, hogy leírjam tudj lőni ,Famas,AK,M4,Desert,stb.. mindennel tudj játszani !
csak azt várom el mástól amit magamtól is !

Nagyjából leírom milyen pályákat játszanánk :
Mirage,Cbblestone,Cache,Inferno,Overpass,Train

TS használata szinte kötelező
szóval mondani se kell, hogy legyen mikrofonod, rendes setupod.

Ha érdekelne a csapat jelölj be bátran :)
Köszönöm, hogy végig olvastad ! ( ha nem hát tedd meg ! mert ha nem olvasod el úgy is kiderül mikor vmi olyat kérdezel meg amit leírtam ! :D )

PC konfiguráció:
CPU:
2 Mag
Alaplap:
van xd
RAM:
8 GB
Monitor:
NEC LCD 22 col
Videokártya:
Geforce GTX 650 1GB
Hangkártya:
van
Billentyűzet:
G510S
Egér:
GXT 25
Egérpad:
auchanos olcsó Xddddd
Fejhallgató:
van