images/news-pics/968_nagykep.jpg
Graffiti update!
2016.10.07 - 11:44KODIAK

Emlékeztek, hogy 1.6ban mindenhova oda tudtad fújni a logódat, meg igazából bármit amit beraktál a játékba?Na most ugyanezt megteheted GO-ban is....
... csak PÉNZÉRT. És nem fújhatsz bármit, csak azokból válogathatsz amit ők adnak :P
... ja és egy idő után elfogy és vehetsz másikat. Hehehehe (insert random Gaben photo here)

A Valve 2015-ben 221 millió dollár bevételt termelt, mindemellett a versenyek díjazása csak az év végére érte el az 1 millió dollárt. Nem csak a profikat hajszolják túl és nem adnak nekik túl sok pénzt, hanem a közösséget is inkább kiszipolyozzák amennyire tudják. Nincsenek még mindig 128 tickes szerverek és az updatek is egyre furábbak. Kétségtelen, hogy próbálkoznak egyes dolgokon javítani, de a cheater probléma még mindig aggasztó méreteket ölt, a szerencsejáték botrányt meg eléggé teszetosza módon kezelte a Valve. Nem akarom kelteni a hangulatot, sose szoktam, de egyre inkább úgy néz ki, hogy egy célja van a cégnek ezzel a játékkal, hogy minél több pénzt húzzanak le a játékosokról.

Van más implikációja is a graffiti updatenek, ugyanis bizonyos helyekre fújva megbonthatja a játékmenetet csak úgy mint ahogy annak idején a CT és T modell graffiti ami arra szolgált, hogy megtévessze az ellenfél játékosát.A linkelt videóban is látszik, hogy el lehet helyezni a graffitiket úgy, hogy megtévesszék az ellenfeleket... Remélem legalább  versenyeken ki lesz kapcsolva ezeknek a használata, de a legjobb lenne ha MM-ben sem kéne ezekre is figyelni.

Itt egy jó kis videó ahol mindent összefoglal Hononugejegenye (vagymi).