images/news-pics/910_nagykep.jpg
Bezárt a CSGO Double!
2016.07.14 - 10:46KODIAK

A Steam tegnapi bejelentése alapjaiban rengette meg a skines szerencsejáték piacot. Most kezdhet aggódni akinek sok skinje van ezeken az oldalakon és még nem bukta el. Persze lehet csak én vagyok szkeptikus, egyelőre a nagyobb oldalak mind azon dolgoznak saját bevallásuk szerint, hogy vissza tudják adni a skineket. Most jön az igazi szerencsejáték azoknak aki skineket ajándékoztak egy oldal botjainak. Vajon az az oldal elég korrekt lesz, hogy visszaadja a nyereményeket is?A CSGO Double már bejelentette, hogy beszünteti a tevékenységét a Steam felszólítására. És vissza fogja fizetni a skineket, ha kell akár vásárolnak is még, ha nem lenne elég tartalékuk. Legalábbis ezt állítják.
Mindemellett a Twitch is betiltotta a gambling streamelést, most már teljesen. A Steam szabályzatára hivatkozva.Végre a Twitch CSGO oldala nem gambling streamekkel van tele, cserébe most van először, hogy nincs a CS:GO a főoldalon mert nem nézik annyian.

Úgy néz ki az OPSkins és a BitSkins továbbra is üzemel. Nem kaptak levelet a Steamtől, hogy problémásnak látnák a működésüket. Mindemellett ez teret adhat egy szabályozottabb szerencsejáték felépüléséhez ahol rendes kor verifikáció szükséges a játékhoz.