images/news-pics/1238_nagykep.jpg
Stream menetrend és nyeremények!
2018.05.20 - 18:05KODIAK

Igyekszem mostantól egy kicsit rendszeresebben streamelni és valamifajta rendszert tartani. Nem ígérem, hogy ez sikerülni fog mondjuk mivel elég sok dolgot csinálok egyszerre. A terv az az, hogy szerdánként 19:00-tól lesz hetente stream. Illetve minden második pénteken is fixen streamelek. A maradék időben persze bármikor beeshet egy egy random stream. Naptárat is csináltam, hogy lehessen követni a menetrendet illetve igyekszem jelezni a random streameket is. Katt IDE.
Mindezek mellett minden hónap első szerdáján lesz sorsolás a streamen. A feliratkozók mindig egy kicsit értékesebb, míg a nézők kisebb ajándékokat nyerhetnek. Ha van twitch prime-od akkor is jó ötlet feliratkozni rám, hiszen minden hónapban sorsolok valamit ;)

Ebben a hónapban egy FaZe Clan által aláírt egérpadot* sorsolok ki a feliratkozók között, a nézők pedig KODIAK medium egérpadot nyerhetnek. Sorsolás november 7-én.


Feliratkozni ITT tudsz.


Nézőként a sorsolásokon való részvételhez engedélyezni kell a twitch bővítményeket amik a macisajtokhoz is kellenek és persze a macisajtokat is érdemes gyűjteni, azokért is lehet majd ajándékokat kapni amíg el nem fogynak! 

* olof be volt szívva vagy valami, de nem akarta aláírni a padot sajnos.

Kövessétek az adásimat itt: https://www.twitch.tv/kodiak_official