images/news-pics/1238_nagykep.jpg
Stream menetrend és nyeremények!
2018.05.20 - 18:05KODIAK

Most már szinte csak streameléssel foglalkozom így heti 4-5 stream várható. Naptárat is csináltam, hogy lehessen követni a menetrendet illetve igyekszem jelezni a random streameket is. Katt IDE. Mindemellett a Discord csatimon is minden hét elején egy részletesebb menetrendet is kirakok.
Mindezek mellett minden hónap első szerdáján lesz sorsolás a streamen. A feliratkozók mindig egy kicsit értékesebb, míg a nézők kisebb ajándékokat nyerhetnek. Ha van twitch prime-od akkor is jó ötlet feliratkozni rám, hiszen minden hónapban sorsolok valamit ;)

Ebben a hónapban egy PUBG goodie baget sorsolok ki a feliratkozók között (Powerbank, sál , szatyor, kendő, miegymás), a nézők pedig KODIAK medium Limited padot nyerhetnek. Sorsolás december 5-én. (a pinekhez megvan az ingame kód is)


Feliratkozni ITT tudsz.


Nézőként a sorsolásokon való részvételhez engedélyezni kell a twitch bővítményeket amik a macisajtokhoz is kellenek és persze a macisajtokat is érdemes gyűjteni, azokért is lehet majd ajándékokat kapni amíg el nem fogynak! 

Kövessétek az adásimat itt: https://www.twitch.tv/kodiak_official