Üzenettábla » Fórum » CSAPATTÁRS KERESŐ » Komoly csapatot keresek! (DMG/LE)
2017.08.08 - 17:19
avatar  
Sziasztok!

Egy 24 éves elkeseredett srác vagyok, aki komolyan venné ezt a fránya játékot, gyakorolna, fejlődne, de már belefáradt a minden második meccsen előforduló csalókba. Hiába a faceit, esea ott is ugyan úgy előfordulnak ezek a patkányok...Erre még rátesz egy lapáttal az, amikor toxic oroszokkal vagy éppen az én szintemnél jóval alacsonyabb tudású/rangú játékost sorsol mellém a gép. Én se vagyok a legjobb játékos (de szeretnék fejlődni és meg sem állni a global-ig :D), de nagyon demotiváló az, ha kb csak te tudsz lőni a csapatból.
Ezért gondoltam, hogy ide írok, hátha vannak olyan emberek, akik ugyan ebben a cipőben járnak, mint én és kb velem egy szinten vannak, akikkel tudnánk normálisan gyakorolni és legalább minimalizálni/kizárni ezeket a bosszantó tényezőket. Mivel a jelenlegi állás szerint egyszerűen nem tudok DMG/LE rangból feljebb lépni ezek miatt.

A múltamról csak annyit szeretnék elmondani, hogy CS 1.5-el kezdtem még anno az ezredfordulón, de net hiányában csak internet kávézókba jártunk néha-néha belőni egymást :D Azután jött a COD széria és szerelmes lettem belé (főleg azért, mert gyerek fejjel sokat számított a grafika) és COD2/COD4-ben már elég komoly kompetitív játékosnak mondhattam magam: volt szponzorált csapatom, jártunk lanokra, cb-ztünk (clanbase) meg esl vagy mi a tököm volt még akkor menő. COD2 5v5 cb hun top100, 1v1-ben top50 volt a legjobb eredményem, COD4-ből azt hiszem az ICL 11-en voltunk, de sajnos a szervezésnek hála nem értük el a kitűzött célt és emiatt, valamint a tanulmányaim miatt abba is hagytam az esportot. CSGO-val 2015 óta játszom rendszeresen, 1400+ órám van már benne és most már úgy gondolom ideje kamatoztatni ezt a sok "elpazarolt" órát :D

Szóval, ha te is unod már a sok oroszt meg leavert/csalót, akkor én vagyok a te embered :D Komoly csapatban is megtalálnám a helyem szvsz, (elég aktív játékos vagyok) legfőbb pozíció amiben játszok rifle és a játékstílusomat kb supportnak/irányítónak lőném be, de néha össze jönnek azok az entry fragek is ;)

Ha látsz bennem potenciált és esetleg szimpatikus vagyok, nyugodtan vegyél fel steamen: http://steamcommunity.com/profiles/76561198015386667/

idézés
Topik nyitásához, vagy válasz írásához be kell jelentkezned!